BELEEF DE LINIE

 

In de nabijheid van het geheim van man en paard  werden de winnaars bekendgemaakt van de eerste eiland haiku wedstrijd. De jury (Abel Staring, Herman Geerdes en Christel van Vliet) heeft met rapporten kunnen overtuigen dat er tussen de 139 inzendingen drie winnaars zijn : Veronica van Roon, Isabelle Bambust, Marike Leeuwenkamp, Ik wil graag namens de jury iedereen bedanken voor de veelheid aan woorden, tonen en variaties invalshoeken ontwikkelingen en perspectieven die gevangen werden in het schema 5 7 5 (…) in de eiland haiku 2018. Deelname onder creative commons (haiku,naamsvermelding,jaartal)

De wens van een gedicht

Saskia Bangma vertelt een prachtig verhaal dat mensen inspireert om te schrijven. De wijze raad om gedichten en verhalen geboren te laten worden. En raad eens..ik krijg zojuist (24 mei) de eerste haiku binnen voor de eiland haiku voor 2019 wedstrijd van 1 van de gasten. Ik hoop jullie te begroeten volgend jaar op 24 mei 2019 maar het liefst nog eerder met een eiland haiku.

Om het polderplezier zelf te ervaren is er 24 mei op het inundatieterrein polder Blokhoven bij  “Het geheim van man en paard” de prijsuitreiking van de dichtwedstrijd eiland haiku.

De fotografiedag ”beleef de linie” is op zaterdag 2 en 23 juni.

Nieuwsgierig naar zoveel schoonheid?  Stuur een e-mail naar beeldmakers@planet.nl  en doe mee!

 

verder naar beleef de linie