BELEEF DE LINIE


Taalvondeling wint terrein (II)

Taalvondeling ontwaakt naast open tubes rode verf,
Geel pastelkrijt is verkruimelt in de rode acryl

              De basis is jouw verhaal


De grasgroene vlakken erachter lijken op een polderlandschap.
Dáár was zaterdag de eerste bijeenkomst van taalvondeling in het nieuwe jaar. Meedoen kan tegen zij instroom tarief 40 euro per bijeenkomst. De basis is jouw (eigen) verhaal. ( feit, fictie of docudrama) Verhaalmateriaal is in het atelier óók aanwezig.

Ochtend in Oostende

Reizen                                                           Maandag en dinsdag 8 en 9 oktober 2018 van 13.00 tot 15.00 zijn we begonnen met het thema reizen. In Atelier Beeldmakers kun je voor 20 euro per keer inclusief materiaal op onderzoek naar reizen en vergezichten in acryl en aquarel. We werken naar presentaties toe. We houden de schoolvakanties vrij.

Nieuwsgierig naar zoveel schoonheid?  Stuur een e-mail naar beeldmakers@planet.nl  en doe mee!

wat staat er nog meer op de agenda