BELEEF DE LINIE

Gluren bij de buren.

Op 7 oktober is ons atelier een minitheater waar Petra Wilbrink te gast is. Zij is singer songwriter. Petra Wilbrink maakt liedjes over het leven, de liefde en wat je hart je toefluistert.   Puur, kwetsbaar en echt. Met haar gitaar en stem neemt ze je mee op reis. Ga je mee? Kom dan om 13:30 -of om 14:30-of om 16:00 uur naar Atelier Beeldmakers Wickenburghselaan 18  Schalkwijk.

Voor meer informatie over het hele programma kun je terecht Gluren bij de buren

Reizen                                                           Maandag en dinsdag 8 en 9 oktober 2018 van 13.00 tot 15.00 begint de teken en schilderclub. In atelier Beeldmakers kun je voor 20 euro per keer inclusief materiaal op onderzoek naar reizen en vergezichten in acryl en aquarel

Nieuwsgierig naar zoveel schoonheid?  Stuur een e-mail naar beeldmakers@planet.nl  en doe mee!

 

wat staat er nog meer op de agenda