BELEEF DE LINIE Het nieuwe genieten

Covid-19 een drama is het. Wij passen ons aan, zo goed als het gaat. De ontspanning en het genieten hoeft er niet minder om te zijn. Het ontdekken van Nederland begint voor sommigen Nederlanders nu pas. Het eiland van Schalkwijk heeft het Utrechts landschap in postzegelformaat. Je kunt er in een halfuur alles gezien hebben. Ook kun je gewapend met onze survival kit. een dag dwalen en nog niet alles gezien hebben. Reizen kun je hier leren.


Taalvondeling ontwaakt naast open tubes rode verf.
Geel pastelkrijt is verkruimelt in de rode acryl. De grasgroene vlakken erachter lijken op een polderlandschap.

Reizen

De reis in je hoofd:

Reflecteren, fantaseren, memoreren, uitproberen.

Het klompenpad of op de fiets de Linie bewonderen Wandelen van bankje naar bankje tot aan de Lek. Saampjes naar de pleisterplaats onder de linde. en dan eindelijk de eiland haiku ontdekken op het Dichtpad!

De kleuren verkennen het papier

Reizen met je potlood om de lijnen van het landschap.

wat staat er nog meer op de agenda