Mail uw wens naar beeldmakers@planet.nl

Een dag  kleur en plezier voor grote en kleine mensen. De zussendag, familiedag, reünie…of met zijn tweeën.  Je leert elkaar op een andere manier kennen. De omgeving is een uitnodiging om helemaal tot rust te komen. Snelle foto’s en traag genieten,  tekenen en  schilderen.  Deze dag wordt onvergetelijk. Maak je eigen wensen waar of schuif aan bij de belevenissen op deze data.

Samen met mijn kleinkinderen wolkenluchten schilderen ” “Ik wil een  puzzel schilderen met mijn jaargenoten.”  ”  Op een krib de overkant schilderen .” “Mijn man en ik willen een eetbaar schilderij maken voor ons en onze kinderen.”

“Ik wil graag  afsluiten met koffie, chocola en schippersbitter.” 

En ook dat kan.

Mail uw wens naar beeldmakers@planet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *