Categorie archief: Beeldmakers

2017 jaaragenda

Teken en schilder atelier
Wekelijks vanaf 1 september

10.00-12.00 uur en 13.00-15.00 uur  

op maandag en dinsdag

De dinsdagmiddag is helaas al vol.

We maken stillevens, portretten en landschappen. Aandacht voor perspectief, compositie, toon, materiaal en plezier. We gebruiken aquarel, acryl, potlood, pen en inkt. Beginners en gevorderden zijn van harte welkom.

Kosten €.20,= per persoon per bijeenkomst, inclusief materiaal, koffie en thee.

Vooraf opgeven  beeldmakers@planet.nl


Tekenen, schilderen en fotograferen op locatie


Taalvondelingen

Beleef de linie op het eiland van Schalkwijk

Zaterdag 11-18-25 november

van 10.00-12.00 uur

Taal vlucht uit je pen en ligt te vondeling…   Is het een lied, een schets, een verhaal of is er de contour van een roman.

Los of vast van de opdracht kom je tot taal en misschien zelfs tot rust. Kleding advies: warm, comfortabel, degelijke schoenen en een handdoek mee.

Kosten €. 35 ,= per persoon.

Wij zorgen voor het schrijf-, teken- materiaal en een nabespreking met  koffie en thee.

Reserveren en inschrijven   beeldmakers@planet.nl  

 

naar boven in de agenda van Beeldmakers

 


Taalvondeling

 Verderkijker & Taalvondeling 

WatFW web bijna een voge bijna een boom l 22febr14_0674 maakt jouw perspectief ? Daag de horizon uit op de waterlijn met pen en inkt op de oever van de rivier. Taal vlucht uit je pen en ligt te vondeling. Zie het voor je ogen ontstaan en leg het vast met je eigen fototoestel/telefoon. Kleding advies: warm en comfortabel en degelijke schoenen en een handdoek mee.

Kosten €.35,= per bijeenkomst, inclusief materiaal, koffie en thee. Van 10.00 – 12.00 uur.  

Vooraf aanmelden bij beeldmakers@planet.nl

Zaterdag      13-20-27 mei

Zaterdag 1-8 juli     2-9 september   11-18-25 november

 

 

Verderkijker vindt verhaaltjes

 

ws-wetering
Bovenop de brug vind ik de wetering terug.
ws-molen-koeien-drinken
Op 10 september is het warmer dan ooit,de koeien koelen en ik schrijf het sprookje over de berg Igly.
stroomrug blokhovense wetering-2
“oude stroomrug ” Daar waar ik vermoedde in een plat uitgestrekt weiland te zijn lopen in de verte de paarden op hun buik.

agenda

BEELDMAKERS

0096-DocuM-WillyKrBrug-WEBWanneer je, zoals wij, al zolang lekker aan het werk bent, is achteruit kijken  niet het eerste waar je aan denkt bij het presenteren van jezelf. Het is wel leuk om het even op een rijtje te zetten AKZO, kinderboek “Tim en Martijn”, LUCENT technology,  Pincodehotel, AVAYA, Thabar muzikantenproject, straatroof-team politie Utrecht, TWINSOFT, Verhalen bij de Haard, Schalkwijk 2000 boek , de diverse families die gezellig kwamen schilderen, Ars Peintura, Cap Gemini, Linieland,  Rabobank, Werk aan de korte uitweg,  Zielzucht, Academisch ziekenhuis Utrecht afdeling laboratorium,  fotografie op vakantie, NewTel Essence, Dinercheque, Liniedag, Radventure, customer loyalty award,  vriendinnen Kunstwerken workshops, Gemeente Culemborg, Hollandse luchten, Vier jaargetijden, op je buik langs de linie fotografieworkshops, Antoniusziekenhuis afdeling cardiologie,  DocuMonument project Michielschool,  tourboek “Onze tour”, overleven op het eiland, Kinderkunstclub, schilder aan zee , voelbaar landschap, GRONDMIJ Romeinse limes, expositie door het land w.o. Ministerie van VROM, lezingen over ons beeldend werk, Kunst in de kerk,………

Wat staat er komende tijd op de agenda ?

Mail uw wens naar beeldmakers@planet.nl

Een dag cultuur, kleur en plezier voor grote en kleine mensen. De zussendag, familiedag, reünie…  Je leert elkaar op een andere manier kennen. De omgeving is een uitnodiging om helemaal tot rust te komen. Tekenen en  schilderen  maken van deze dag een onvergetelijke dag. Een bijzondere dag die je naar je eigen wensen kunt invullen.

Samen met mijn kleinkinderen wolkenluchten schilderen ” “Ik wil een groot gezamenlijk schilderij maken met mijn jaargenoten.”  ”  Op een krib de overkant schilderen .” “Mijn man en ik willen een eetbaar schilderij maken voor ons en onze kinderen.”

“Ik wil graag  afsluiten met chocola en schippersbitter.” 

En ook dat kan.

Mail uw wens naar beeldmakers@planet.nl