BELEEF DE LINIE

BELEEF DE LINIE

Eiland haiku
Op het eiland van Schalkwijk zijn al heel wat mooie dichtregels geschreven.De leukste en spannendste zinnen worden gevat in een drie regelig gedicht: de eiland haiku. Is jouw eiland haiku nog niet opgestuurd? Wacht niet te lang want de wedstrijd sluit op 28 april!

Een deskundige jury kiest de eiland haiku van 2018, Omdat het lezen, mijmeren , tot een keuze komen, overleg, tijd en rust, vragen sluit de inzendtermijn al op 28 april.

Abel Staring, Herman Geerdes, en Christel van Vliet zijn daarna alles in voorbereiding aan het brengen voor de  finale op het inundatieveld polder Blokhoven 24 mei.

 

SCHILDEREN

Op bijzondere locaties, waar het binnen bijna net zo schilderachtig is als buiten. Wanneer het weer het toestaat, werken we buiten.

€40,= inclusief materiaal, (kwasten  schort acryl,pasta en doek  koffie , thee, fris koek en een fruitsap ter afsluiting bij de bespreking.
Vooraf opgeven beeldmakers@planet.nl

terug naar de agenda

Fotografie

13.00 – 16.00 uur

Perspectief is de smaakmaker van deze dag. Standpunt is het vertrekpunt. Een verkenning langs de fysieke mogelijkheden van de ruimte, de apparatuur en de fotograaf (m/v).Reserveren kan  bij beeldmakers@planet.nl

Kleding advies : stevig,  comfortabel en waterafstotend.Kosten €.40,= per persoon. Wij zorgen voor een mooie locatie en een wandelroute met een degelijke en professionele nabespreking. Er is koffie, thee en sap en koek.  beeldmakers@planet.nl

Taalvondeling                                                                                                          10.00-12.00 uur

Inundatie

De opdracht brengt kijklust en taal naderbij
Kleding advies: warm, comfortabel
degelijke schoenen.
Een lied, een schets, een contour van een roman.
Kosten €. 40 ,= per persoon.

Wij zorgen voor het schrijf-, teken- materiaal
en een nabespreking met koffie/fris en thee.

 

terug naar de agenda