BELEEF DE LINIE

Eiland haiku 

Het eiland van Schalkwijk met al haar stromend en stilstaand water, weidse vergezichten en met de natuur verweven cultuurlandschap is bij uitstek een inspiratiebron voor het schrijven van haiku.
Stuur je eiland haiku naar beeldmakers@planet.nl
Inzenden kan tot 21 maart
Voor alle deelnemers is er op zondag 24 mei de eer en het genoegen op het inundatieveld te komen kijken en luisteren naar het juryverslag van de eiland haiku 2020.
De eiland haiku die het dichtpad sieren vind je hier.
Heb je zin in nog meer haiku kun je altijd even kijken bij haiku.nl
kalender 2020

SCHILDEREN

Op bijzondere locaties, waar het binnen bijna net zo schilderachtig is als buiten. Wanneer het weer het toestaat, werken we buiten.

1300- 1500 uur

€40,= inclusief materiaal, (kwasten  schort acryl,pasta en doek  koffie , thee, fris koek en een fruitsap ter afsluiting bij de bespreking.
Vooraf opgeven beeldmakers@planet.nl

terug naar de agenda

Fotografie

13.00 – 16.00 uur

Perspectief is de smaakmaker van deze dag. Standpunt is het vertrekpunt. Een verkenning langs de fysieke mogelijkheden van de ruimte, de apparatuur en de fotograaf (m/v). Kleding advies : stevig,  comfortabel en waterafstotend.Kosten €.40,= per persoon. Wij zorgen voor een mooie locatie en een wandelroute met een degelijke en professionele nabespreking. Er is koffie, thee en sap en koek.   Reserveren kan  bij beeldmakers@planet.nl

Taalvondeling                                                                                                          13.00-15.00 uur

Naderbij
Kleding advies: warm, comfortabel
degelijke schoenen.
Een lied, een schets, een contour van een roman.
Kosten €. 40 ,= per persoon inclusief schrijf teken materiaal en een nabespreking met koffie of thee of fris

Wij zorgen voor het schrijf-, teken- materiaal
en een nabespreking met koffie/fris en thee.