BELEEF DE LINIE

Eiland haiku

Het eiland van Schalkwijk met al haar stromend en stilstaand water, weidse vergezichten en met de natuur verweven cultuurlandschap is bij uitstek een inspiratiebron voor het schrijven van haiku’s.
Nergens zijn de seizoenen zo duidelijk voelbaar als op het poldereiland.
Dus kijk om je heen, denk vluchtig na, benoem wat je ziet, tel lettergrepen (een haiku is drie regels van 5-7-5 lettergrepen), herschik je gedachten en stuur je eiland-haiku naar beeldmakers@planet.nl. Inzenden kan tot zaterdag 20 april.

Voor alle deelnemers is er op vrijdag 24 mei de eer en het genoegen op het inundatieveld te komen kijken en luisteren naar het juryverslag van de eilandhaiku 2019.

 

SCHILDEREN

Op bijzondere locaties, waar het binnen bijna net zo schilderachtig is als buiten. Wanneer het weer het toestaat, werken we buiten.

€40,= inclusief materiaal, (kwasten  schort acryl,pasta en doek  koffie , thee, fris koek en een fruitsap ter afsluiting bij de bespreking.
Vooraf opgeven beeldmakers@planet.nl

terug naar de agenda

Fotografie

13.00 – 16.00 uur

Perspectief is de smaakmaker van deze dag. Standpunt is het vertrekpunt. Een verkenning langs de fysieke mogelijkheden van de ruimte, de apparatuur en de fotograaf (m/v).Reserveren kan  bij beeldmakers@planet.nl

Kleding advies : stevig,  comfortabel en waterafstotend.Kosten €.40,= per persoon. Wij zorgen voor een mooie locatie en een wandelroute met een degelijke en professionele nabespreking. Er is koffie, thee en sap en koek.  beeldmakers@planet.nl

Taalvondeling                                                                                                          13.00-16.00 uur

De opdracht brengt kijklust en taal naderbij
Kleding advies: warm, comfortabel
degelijke schoenen.
Een lied, een schets, een contour van een roman.
Kosten €. 40 ,= per persoon.

Wij zorgen voor het schrijf-, teken- materiaal
en een nabespreking met koffie/fris en thee.

 

terug naar de agenda