agenda 2018

BELEEF DE LINIE

Gluren bij de buren!

Op 7 oktober 2018 is ons atelier een minitheater waar verhalen vertelt gaan worden. Er is altijd wat te zien en te doen voor grote en kleine mensen. Details volgen later.

Reizen                                                                                                                                     Tot 1 december bereiden we ons voor op het nieuwe jaar door achteruit te kijken  de vergezichten die we tijdens onze reizen zagen.  Maandag en dinsdag 8 en 9 oktober 2018 begint de teken en schilderclub in atelier Beeldmakers  Voor 20 euro per keer inclusief materiaal een onderzoek naar suggestie, scherpte en sfeer.

 

Om het polderplezier zelf te ervaren is er 24 mei op het inundatieterrein polder Blokhoven bij  “Het geheim van man en paard” de prijsuitreiking van de dichtwedstrijd eiland haiku. beeldmakers@planet.nl

Tekenen schilderen en fotograferen op locatie                                                                                                                                          De fotografiedag ” beleef de linie”  is op 3 juni zondag. Nieuwsgierig? beeldmakers@planet.nl    

Vooraf opgeven kan bij  beeldmakers@planet.nl

Beleef de linie op het eiland van Schalkwijk

Taalvondelingen

De opdracht brengt kijklust en taal naderbij.

Kleding advies: warm, comfortabel
degelijke schoenen.
Een lied, een schets, een contour van een roman.
Kosten €. 35 ,= per persoon.

Wij zorgen voor het schrijf-, teken- materiaal
en een nabespreking met koffie/fris en thee.

Tot een week vooraf inschrijven >  beeldmakers@planet.nl

naar boven in de agenda van Beeldmakers