Agenda Atelier Beeldmakers

Reizen

Tot 1 december bereiden we ons voor op het nieuwe jaar door achteruit te kijken genieten van de vergezichten die we tijdens onze reizen zagen.

Vanaf maandag 11 en dinsdag  12 september 2018 kun je in Atelier Beeldmakers voor 20 euro per keer inclusief materiaal mee met het  onderzoek naar suggestie, scherpte en sfeer uitwerken.

Vanwege de inhoud is het  tussentijds instappen geen enkel probleem je volgt je eigen koers binnen de kaders.  Vooraf  aanmelden via beleefdelinie@outlook.com

tekenen schilderen en fotograferen op locatie

Taalvondelingen

De opdracht brengt je taal en misschien zelfs rust. Kleding advies: warm, comfortabel, degelijke schoenen.  deze excursie kan  alleen op aanvraag via beleefdelinie@outlook.com

Fotografiedag “Neem eens een andere positie”

Vanuit een geheel ander standpunt de Nieuwe Hollandse Waterlinie beleven.  Op je buik door het landschap en ontdek de geheimen van waterspiegelingen, boomkruinen koeien en dijklichamen met je camera.

Kledingadvies: warme kleding en eventueel regenkleding, stevige schoenen en rugzak.   Er is koffie, thee en sap en een robuuste nabespreking   Van 13.00 tot 1600  (ook als arrangement te boeken ) via  beeldmakers@planet.nl

Zondag 7 oktober 2018. Tussen 13:00 en 18:00  is het tijd voor het gezelligste festival van Houten: Gluren bij de Buren!

Gluren bij de Buren is een huiskamerfestival dat plaats vindt in Houten,  Schalkwijk en ‘t Goy. Verschillende huiskamers openen hun deuren voor publiek en bieden een podium aan muzikanten, dichters, dansers, beeldend kunstenaars en theatermakers.

Gluren bij de Buren is een gratis festival en mede mogelijk gemaakt door de vrijwillige bijdrage van bezoekers op de dag zelf. In elke woonkamer staat hiervoor een spaarvarken.

Zondag 7 oktober 2018 12.30 – 18.00 uur Wickenburghselaan 18  3998JW Schalkwijk

 

                                                                     

  naar boven in de agenda van Beeldmakers